Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023

Ψυγειομεταφορές

Η εταιρεία μας παρέχει την υπηρεσία μεταφοράς προϊόντων με φορτηγά ψυγεία προσφέροντας ποιότητα, αμεσότητα και εγγυημένο αποτέλεσμα. Φροντίζουμε για τη συνεχή εξέλιξη ενός δικτύου μεταφορών, που ανταπεξέρχεται στις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων. Εκτελούμε μεταφορές νοπών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων και φαρμακων.

 

Παρέχουμε σύγχρονοκαι εξοπλισμένο στόλο οχημάτων, με καταγραφικά θερμοκρασίας για να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή τη πορεία των προϊόντων σας. Το προσωπικό που εργάζεται για την μεταφορική μας, είναι ειδικά εκπαιδευμένο και έχει στο ιστορικό του χρόνια προϋπηρεσίας. Με αυτό τον τρόπο, εξασφαλίζουμε για εσάς που εμπιστεύεστε το όνομά μας, εγγυημένο αποτέλεσμα και οδική ασφάλεια. Εξασφαλίζουμε επίσης, ότι όλα τα προϊόντα θα μεταφερθούν κάτω από τις ιδανικές συνθήκες που χρειάζονται.

 

Μπορείτε να ρωτήσετε οτιδήποτε χρειάζεται να μάθετε, επικοινωνώντας μαζί μας. Βρισκόμαστε πάντοτε στη διάθεση του πελάτη για να επεξηγήσουμε. Σε εμάς, θα βρείτε δελεαστικές τιμές, προσαρμοσμένες στα δεδομένα της αγοράς.

Ο στόλος μας έχει στη διάθεσή του φορτηγά ψυγεία διαφορετικού μήκους και ωφέλιμου ύψους φόρτωσης, που μπορούν να μεταφέρουν φορτία σε ψύξη ή κατάψυξη, ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Έχουμε την τεχνογνωσία στις μεταφορές ευπαθών προϊόντων όπως είναι π.χ φάρμακα, ψάρια, τρόφιμα,  τυροκομικά, κτλ. σε χαμηλές θερμοκρασίες ή σε ψύξη. Η θερμοκρασία ελέγχεται σε όλη την διάρκεια της διαδρομής από την παραλαβή των εμπορευμάτων, μέχρι και την παράδοση τους. Πάντα με τις κατάλληλες συνθήκες να τηρούνται πιστά και με τα απαραίτητα πιστοποιητικά, μπορούμε να σας εγγυηθούμε την άριστη κατάσταση των προϊόντων σας, μεταφέροντας τα στη σωστή θερμοκρασία, τηρώντας τις συνθήκες υγιεινής.

 

Τα φορτηγά ψυγεία σε συντήρηση ή κατάψυξη, ταξιδεύουν σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, γρήγορα και με απόλυτη ασφάλεια.

katsan7